Kosmētika, visā Latvijā

Drukāt

Latvijas Kosmētiķu un kosmetologu asociācija

J.Asara 5, Rīga, LV-1009
pilnveide, diploms, skaistuma terapija, estētika, kvalifikācija, klasifikācija, praktizējoši profesionāļi, kosmētika

Birma PETS Matīsa, suņu un kaķu frizētava, zooveikals un interneta veikals

Matīsa 64, Rīga LV-1009
Suņu frizēšana, kaķu frizēšana, profesionālā suņu un kaķu kosmētika , premium klases barība, suņiem un, suņu, kaķu aksesuāri, salons-frizētava dzīvniekiem, suņu, kaķu sagatavošana izstādēm, profesionāla kosmētika

Kauf, SIA

Ganību dambis 30b, Rīga, LV-1005
Apraksts: Saimniecības preču, higiēnas preču, kosmētikas, mazgāšanas, uzkopšanas līdzekļu vairumtirdzniecība.

Bellezza Nordica, IK

Gustava Zemgala gatve 80-169a, Rīga LV-1039
VERISOL® klīniskie pētījumi apstiprina šādus efektus:: ✓ mazinās grumbas   ✓ paaugstinās ādas elastība   ✓ samazinās celulīts   ✓ uzlabojas nagu augšana un nagu struktūra   ✓ mati kļūst biezāki Par mums: Vācijā ražots QYRA® kolagēna dzēriens satur VERISOL® – unikālus, zinātniski pierādītus bioaktīvos kolagēna peptīdus, kas stimulē paša organisma kolagēna sintēzi, iedarbojoties dziļajos ādas slāņos starpšūnu telpā.

Avocar, SIA, Autoserviss

Ciemupe, Daugavpils 5, Ogresgala pagasts, Ogres nov., LV-5041
Autoserviss:

Uzņēmums "Avocar" piedāvā pretrūsas apstrādi, atsāļošanu, bituma noņemšana, virsbūves un lukturu pulēšana, vējstiklu un virsbūves nano apstrāde. Autokondicionieru uzpilde. Profesionāli auto kopšanas līdzekļi Krown. Krown - uztur, aizsargā, saglabā.

Ripo DL, auto rezerves daļu veikals

Zemnieku 60, Liepāja LV-3401
Veikalā:: ✓ Logu tīrītāju slotiņas ✓ Auto ķīmija un kosmētika ✓ Eļļas un smērvielas ✓ Tehniskie šķidrumi ✓ Auto rezerves daļas ✓ Riepas ✓ Aksesuāri un piederumi ✓ Lukturi, spuldzes, lampiņas  ✓ Lauksaimniecības tehnikai  ✓ Mežam un dārzam  ✓ Velo un moto tehnikai  ✓ Elektronika  ✓ Audio, video tehnika  ✓ Saimniecības preces  ✓ Higiēnas preces

Ripo DL, SIA, Veikals

Vītolu 12, Grobiņa, Dienvidkurzemes nov. LV-3430
bukses, blīve, kvēlsveces, sveces, siksna, zobsiksna, signalizācija, imobilaizers, autoķīmija, auto kosmētika

Long Time Liner, mikropigmentācijas centrs

Republikas laukums 3-17, Rīga, LV-1010
Apraksts: Salons-studija „Lоng Time Liner” ir oficiālais vācu firmas „LONG-TIME-LINER Conture Make-up” pārstāvis Baltijas valstīs, ar tiesībām šīs metodes izplatīšanā un apmācībā Somijā. LR licence. Akreditēta programma.

Jelgavas Pils aptieka, SIA, Sadarbībā ar BENU Aptieka

Akadēmijas 2-1a, Jelgava LV-3001
Apraksts:

"Jelgavas Pils Aptieka" piedāvā plašu medikamentu, aptiekas kosmētikas, uztura bagātinātāju un citu aptiekas preču klāstu. Piedāvājam ortozes un ortopēdiskās preces, vēnu zeķes un zeķu bikses. Iespējama zāļu izgatavošana uz vietas, kā arī vakcīnas. Piedāvājam arī dāvanu un klientu kartes, akcijas un speciālas atlaides dažādām pircēju grupām. Speciālie pasūtījumi, pasūtījumi individuālajām receptēm un nereģistrēto medikamentu pasūtīšana. Zāļu pieteikšana.

Danija, salons

Stacijas 3a, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Par frizētavu:

Frizētava Danija piedāvā frizieru un nagu speciālistu pakalpojumus. Piedāvājam modernus matu griezumus visai ģimenei. Profesionāla matu kosmētika. Manikīrs piedāvā pēc klientu vēlmēm gan klasisko manikīru, gan ar gēllakas pārklājumu, gan nadziņu modelēšanu ar dažādiem dizainiem, gan nagu apgleznošanu. Jūs sagaidīs mājīga un draudzīga atmosfēra, vēlme atgriezties! Darba laiki pēc pieraksta, ja nepieciešams, strādājam arī svētdienās un svētku dienās.

Soudal, SIA, hermētiķi, līmes, montāžas putas

Krustpils 12-104, Rīga LV-1073
Produkti: ✓ Poliuretāna putas ✓ Neitrālie silikoni ✓ Skābes silikoni ✓ MS polymer ✓ Akrila hermētiķi ✓ Poliuretāna hermētiķi ✓ Mastikas ✓ Līmes ✓ Ugunsdrošie produkti ✓ Jumtu materiāli ✓ Sanitārie produkti ✓ Auto kopšanas līnija ✓ Aerosoli ✓ Lentas ✓ Pistole montāžas putām ✓ Pistole hermētiķiem

Zandas Ķirses privātprakse

Čiekurkalna 1.līnija 84, Rīga LV-1026
Piedāvājam jaunu kosmētikas brendu AVA Laboratorium (Polija).:

Ava Cosmetic tirgū kopš 1961.gadā. Ražo kosmētiku, apvienojot dabas bagātību un jaunākās tehnoloģijas. Ava izmantotas uzlabotas formulas un novatoriskas aktīvās sastāvdaļas, nodrošina izcilu kosmētikas efektivitāti. Ava labaratorium vienmēr ir devusi priekšroku dabiskas izcelsmes sastāvdaļām un uzmantojusi augstākās kvalitātes ekstraktus to visefektīvākajā koncentrācijā. Izmanto arī jaunākās paaudzes aktīvās sastāvdaļas, kas nodrošina perfektu risinājumu visiem ādas kopšanas posmiem un garantē tūlītējus un ilgstošus rezultātus. Visas formulas UR labaratoriski parbaudītas attiecībā uz alerģiju un kairinājumu un ir pakļautas stingriem pētījumiem, lai novērtētu to efektivitāti. Ava nemitīgi meklē jaunus risinājumus ar mērķi apmierināt jebkuras mūsdienu sievietes prasības. Pirmais un joprojām vienīgais ražotājs ar Eko sertifikātu. Dabīgās un organiskās kosmētikas ražotājs Polijā. Dabiskumu un organiskumu apliecina EkoCERT sertifikāti. Ekocert ir Francijas vispasaules dabisko un bioloģisko produktu sertifikācijas organizācija. Dabiskā un organiskā kosmētika nesatur: Izejvielas, kas iegūtas jēlnaftas raidīšanas procesā, Polietilēnglikoli(PEG), silikons, konservanti no parabēnu grupas, sintētiskās smaržvielas kompozīcijas, mākslīgās krāsvielas.

ALANDEKO.COM, interneta veikals, mēbeles, paklāji, lampas

Grenču 1a, Rīga LV-1029
Par uzņēmumu: ALANDEKO darbojas interjera noformēšanas jomā kopš 1991. gada. Kopš darbības uzsākšanas ALANDEKO ir izveidojis interjera preču veikalu tīklu Latvijā, Lietuvā un Igaunijā, kā arī kopš 2016. gada piedāvā ērti iegādāties preces arī interneta veikalā www.alandeko.com. Priekšrocības: ✓ Iepērcies ērti, neizejot no mājām. Profesionāli un atsaucīgi konsultanti. ✓ Visas interneta veikalā apskatāmās preces pieejamas mūsu noliktavās. ✓ Visām precēm nodrošinām 2 gadu ražotāja garantiju. ✓ Vienmēr droši maksājumi – norēķinies ar maksājumu karti vai bankas pārskaitījumu. ✓ 14 dienu naudas atgriešanas garantija.

Autohim, SIA

Mēs strādājam bez izmaiņām
Rūpnīcu 3, Olaine, Olaines nov. LV-2114
Apraksts:

Uzņēmums Autohim ražo dzesēšanas šķidrumus (antifrīzu), automobiļu vējstiklu mazgāšanas šķidrumus. Nodrošinot nepieciešamo asortimentu, uzņēmums «Autohim» ražo arī destilētu ūdeni, aizdedzināšanas šķidrumus, šķidrumus apkures, ventilācijas un kondicionēšanas sistēmām. Realizējam rietumu ražotāju eļļas, smērvielas, un bremžu šķidrumus. Uzņēmums «Autohim» saviem klientiem sniedz konsultācijas un piegādā savu produkciju. 

Autoserviss 4U, SIA Auto Pluss

Spīķeru 19/23, Liepāja, LV-3401
Par uzņēmumu:

Autoserviss Liepājā, kurš nebaidās dot savam darbam 12 mēnešu garantiju!  Sertificēti un pieredzes bagāti speciālisti.  Palīdzam mūsu klientiem kopš 2011. gada.  Zvani un piesaki arī savu auto!

Estētiskā kosmetoloģija, salons

Brīvības gatve 306, Rīga LV-1006
Estētiskā kosmetoloģija, salona pakalpojumi:: ✓ Sejas procedūras ✓ Manikīrs ✓ Pedikīrs ✓ Masāžas ✓ Vaksācija ✓ Lāzerepilācija Sejas kosmētiskās procedūras:: ✓ Ādas stāvokļa diagnostika ✓ Sejas masāža ✓ Aparātkosmetoloģija ✓ Galvanika, dezinkrustacija, jonoforēze ✓ Mikrodermabrāzija, elektroporācija ✓ Radioviļņu liftings (bipolārs) ✓ Ultraskaņa, liftings, stimulācija ✓ Endodermalā masāža ✓ Mezoterapija ✓ Injekcijas metodes ✓ Lāzerprocedūras ✓ Ķīmiskais pīlings

Galma aptieka

Lielā 12-1, Jelgava LV-3001
Par aptieku:

Galma aptieka un aptiekas filiāle "Zalenieki" rūpējas par jūsu veselību. Aptiekā var iegādāties medikamentus, homeopātiju, uztura bagātinātājus un biokosmētiku. Bez maksas piedāvājam ”apotheka.lv” klienta kartes, ar kurām nodrošinām īpaši izdevīgus piedāvājumus. Katru mēnesi ir akcijas bezrecepšu medikamentiem un citām precēm, kas priecē klientus ar speciāliem piedāvājumiem. Aptiekas farmaceiti sniedz kvalitatīvu farmaceitisko aprūpi un konsultācijas par zāļu lietošanu līmenī. Paldies, ka uzticaties mums! Rūpējoties par Jūsu veselību - "Galma aptieka"

United Oils Saldus, SIA

Apvedceļš 9a, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Produkti:: ✓ Eļļas ✓ Filtri ✓ Auto ķīmija ✓ Auto optika ✓ Auto aksesuāri Par mums::

Uzņēmums SIA "UNITED OILS SALDUS" dibināts 2008.gadā, kad pārsvarā tika piedāvāts tikai eļļas, filtri un tehniskie šķidrumi. Izvērtējot klientu vajadzības, ir paplašināts piedāvātais sortiments. Pie mums varat atrast visu, kas saistīts ar jebkādas tehnikas apkopi. Mūsu klienti ir ražotāji, transporta pakalpojumu sniedzēji, zemnieku saimniecības un privātpersonas. Veikalā atradīsiet ne tikai apkopes, bet arī kopšanas līdzekļus un ķīmiskos līdzekļus tehnikai. Plašā sortimentā tiek piedāvātas dažādas auto spuldzes, logu slotiņas, akumulatori, auto ķīmija un tehnisko šķidrumu absorbējošie produkti, kā arī auto drošības komplekti. Piedāvājam visa veida eļļas jebkurai tehnikai (vieglie auto, smagie auto, industriālā tehnika, dārza tehnika), ir pieejama BARDAHL un REPSOL produkcija. Optika smagajai tehnikai (VOLVO, MAN, MERCEDES, SCANIA). Vieglo automašīnu piekabju rezerves daļas. Piedāvājam akumulatoru un elektrosistēmu diagnostiku.

DoGroom, Suņu un Kaķu frizētava, SIA Barklay

Suņu un kaķu frizētava 🐩🐾👍
Nīcgales 32, Rīga, LV-1035
Apraksts:

Uzņēmums "DoGroom" nodarbojas ar mājdzīvnieku frizēšanas un sakopšanas pakalpojumiem. Frizieru salons suņiem un kaķiem. Pieejama arī profesionālā kosmētika dzīvniekiem. Piedāvājam suņu un kaķu sagatavošanu izstādēm. Mēs parūpēsimies par jūsu mājdzīvnieku!

PM Laboratory, SIA

A.Deglava 66-315, Rīga LV-1035
PM LAB Jūs varat veikt:: ✓ mikropigmentāciju visām sejas zonām ✓ rētu kamuflāžu (vitiligo, strijas) ✓ krūšu areolas atjaunošanu (pēc onkoloģijas vai citas operācijas) ✓ permanento grimu vīriešiem, alopēcijas pacientiem ✓ nekvalitatīvu permanentu labošanu un noņemšanu ✓ BB Glow procedūru sejai ✓ "Yumi lashes" skropstu/uzacu laminēšanu Detalizētāku informāciju var saņemt, konsultējoties pie mūsu speciālistiem. Gaidām Jūs ciemos!