Kosmētika, visā Latvijā

Drukāt

Profi Logistiks, SIA

Dzirnieku 18, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Uzņēmums: Viena no svarīgākajām "PROFI LOGISTIKS" darba jomām ir tādu preču transportēšana, kurām nepieciešami īpaši uzglabāšanas apstākļi (mitruma līmenis, temperatūras režīms). Šādu kravu klasifikācijā galvenokārt ietilpst kosmētika, zāles, pārtikas produkti. Savas pastāvēšanas laikā mums ir uzkrāta pieredze dažādu preču piegādē no Eiropas uz dažādiem Krievijas reģioniem, kā arī uz Vidusāzijas valstīm: Kazahstānu, Uzbekistānu, Kirgizstānu, Tadžikistānu, Afganistānu un Turkmenistānu. Uzņēmums nepārtraukti aug un attīstās, paplašinot savu iespēju loku, uzlabojot sniegto pakalpojumu kvalitāti un transporta ģeogrāfiju.

Tedijs, veterinārā klīnika, zooveikals, SIA Janas veterinārā prakse

Uzvaras bulvāris 30, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Pakalpojumi:: ✓ dzīvnieku terapija ✓ ķirurģija ✓ sterilizācija ✓ kastrācija ✓ vakcinācija ✓ čipošana ✓ profilakse ✓ konsultācija ✓ dzīvnieku barība, aksesuāri, kopšanas līdzekļi ✓ laboratoriskie izmeklējumi Par klīniku:

"Tedijs", veterinārā klīnika, zooveikals, SIA "Janas veterinārā prakse", veterinārārsts, vetārsts, veterinārā klīnika, laboratoriskie izmeklējumi dzīvniekiem, veterinārārsti Cēsīs. Dzīvnieku klīnika. Veterinārija, mikročipi, dzīvnieku ķirurģija Cēsīs. Zoo veikals, dzīvnieku barība, zoopreces, mājdzīvnieki Cēsīs, Uzvaras bulvāris, Cēsu novads, Priekuļi, Limbaži, Vidzeme, Valmiera.

Xenum.LV, autoserviss Purvciemā\Pļavniekos

Lielvārdes 136, Rīga, LV-1082
Par autoservisu:

Autoserviss Xenum.LV Purvciemā sniedz dažādus auto remonta un apkopes pakalpojumus - piedāvājam visu no virsbūves remonta līdz dzinēju labošanai. Mēs strādājam visu diennakti, tādēļ, lai veiktu operatīvu automašīnu remontu un lai jums nebūtu jāgaida, kamēr autoserviss atvērsies.

BarberDog, suņu un kaķu frizētava

Latgales 250 k-4, Rīga LV-1063
Veterinārie pakalpojumi:: ✓ Dzīvnieku vakcinācija ✓ Terapija, ✓ Dermatoloģija, ✓ Ķirurģija, ✓ Mikročipēšana ✓ Analīžu nodošana un diagnostika ✓ Stomatoloģija https://vetdoctor.lv/service/stomatologija/analīžu nodošana un diagnostika. Mūsu salonos:: ✓ Diplomēti meistari ✓ Individuālā pieeja katram klientam un viņa dzīvniekam ✓ Individuāli izvēlēta profesionālā kosmētika ✓ Ērtas profesionālas iekārtas (galdi un vannas ar elektropacēlājiem) ✓ Sterili instrumenti, tīrība telpās

BarberDog, suņu un kaķu frizētava

Valdeķu 62a, Rīga LV-1058
Veterinārie pakalpojumi:: ✓ Dzīvnieku vakcinācija ✓ Terapija, ✓ Dermatoloģija, ✓ Ķirurģija, ✓ Mikročipēšana ✓ Analīžu nodošana un diagnostika ✓ Stomatoloģija https://vetdoctor.lv/service/stomatologija/analīžu nodošana un diagnostika.

KAPKA Auto

Biķernieku 61, Rīga, LV-1039
SIA "KAPKA" veikalā ir atrodami:: ✓ Eļļas un smērvielas, dzinēja piedevas ✓ Filtri, eļļas filtri, gaisa filtri, degvielas filtri, salona filtri, transmisijas filtri ✓ Dzesēšanas šķidrumi, tehniskie šķidrumi ✓ Auto kosmētika ✓ Auto ķīmija ✓ Auto elektrodaļas ✓ Auto instrumenti ✓ Auto piederumi ✓ Bremžu daļas ✓ Piekares daļas ✓ Dzinēja daļas ✓ Stūres daļas ✓ Transmisijas daļas ✓ Virsbūves daļas ✓ Trokšņu slāpētāji, savilcēji, gumijas stiprinājumi, caurules, gofras, savienojošās muftas ✓ Riepas, diski, kameras, ventiļi, ielāpu materiāli

Autokontinents, SIA Ogus, serviss, rezerves daļas, kondicionieru uzpilde un remonts, Cēsīs

Turpinām strādāt klātienē!
Uzvaras bulvāris 40, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Apraksts: Autoserviss un rezerves daļu veikals ''Autokontinents'' atrodas Cēsīs, Uzvaras bulvārī 40. Mūsu darbība ir saistīta ar auto apkopi, remontu un rezerves daļu tirdzniecību. Sagatavojam automašīnas tehniskajai apskatei - ritošās daļas pārbaude un amortizatoru un bremžu stends. Veicam tehniskās apkopes, izmantojot augstākās kvalitātes Castrol eļļas un Hengst filtriem. Piedāvājam auto diagnostiku ar Launch un Bosch iekārtām, kā arī auto elektriķis veic vadības bloku remontu, maiņu un programmēšanu. Vadu instalācijas, komforta ierīču remonts. Piedāvājam kvēpu filtru tīrīšanu un diagnostiku. Autokondicionieru uzpilde, diagnostika un remonts. Kondicionieris ir noderīgs ne tikai vasarā, bet arī ziemā, kad nepieciešamas sauss gaiss, lai logi nesvīstu. Veicam savirzes regulēšanu ar lāzera Hunter stendu. Montējam riepas ar modernu Bosch montāžas iekārtu, kas aprīkota ar papildkāju drošai zemprofilu riepu montāžai, kā arī aprīkots ar plastmasas aizsargiem.

ZA Meistars, auto virsbūvju remonts un krāsošana

Aldaru 2, Liepāja, LV-3401
Pakalpojumi:: ✓ Auto virsbūves remonts, krāsošana ✓ Auto virsbūves ģeometrijas regulēšana ✓ Visu veidu auto plastmasas daļu remonts un maiņa ✓ Visu veidu auto stiklu maiņa ✓ Visu veidu auto pulēšanas darbi ✓ NANO virsbūves pārklājums ✓ Lukturu pulēšana un regulēšana ✓ Auto elektriķu pakalpojumi ✓ Auto noma

Gruminga skola, mācību centrs

Matīsa 64, Rīga LV-1009
Gruminga skola piedāvā:: ✓ Rīgas Domes licencēta programma - intensīvais 11 dienu bāzes kursu tiem, kuri vēlas apgūt profesiju "Grumeris - suņu un kaķu frizieris"; ✓ Seminārus pieredzējušo grumeru kvalifikācijas celšanai; ✓ Seminārus mājdzīvnieku īpašniekiem ar mērķi iemācīt pareizi kopt savus mīluļus mājas apstākļos.

LSV-Klubs, SIA, Prezentreklāmas apdrukas aģentūra

Elizabetes 45/47-509, Rīga LV-1010
Pakalpojumi un produkcija: ✓ Iepakojumu apdruka ✓ Prezentdāvanas ✓ Pildspalvas ar apdruku ✓ Auto aplīmēšana ✓ Gravēšana ✓ Informācijas plāksnītes ✓ Izkārtņu un baneru izgatavošana ✓ Kausi, balvas un medaļas Par uzņēmumu:

Starp Latvijas biznesa vienaudžiem uzņēmums "LSV klubs" pretendē uz vecākā un pieredzējušākā statusu, jo kurš gan uzņēmums vēl var palielīties, ka dibināts jau 1988. gadā! (1991. gadā uzņēmums tika reģistrēts kā SIA). Tieši tad, kad aktīvi darbojās studentu vienības, vizuālā atribūtika bija nepieredzēti pieprasīta – nozīmītes un karodziņi, uzraksti uz formas, uzlīmes un firmu suvenīri. Tad šī problēma tika risināta Latvijas interešu kluba darbības ietvaros, kura dibinātāji Suzanna Karapetjana un Aleksandrs Gorbačovs-Fadejevs palika uzticīgi savam darbam līdz pat šai dienai.   

Amicus, veterinārā klīnika

K.Valdemāra 16, Rēzekne LV-4601
Pakalpojumi: ✓ terapija ✓ ķirurģija ✓ stomatoloģija ✓ vakcinācija ✓ mikročipēšana ✓ asiņu, urīna, fekāliju un apmatojuma analīzes ✓ vēdera dobuma ultrasonogrāfija un grūsnības noteikšana ✓ dzīvnieku ārstniecisko un profesionālo barību ✓ barības piedevas, kopšanas līdzekļus un vitamīnus ✓ profesionālas konsultācijas dzīvnieku īpašniekiem

SkinPRO, lāzerepilācijas un kosmetoloģijas centrs

E.Birznieka-Upīša 20a, Rīga, LV-1050
Pakalpojumi:: ✓ Lāzerepilācija ✓ Lāzerkosmetoloģija ✓ Ķermeņa korekcijas procedūras ✓ Kosmetoloģija Lāzerepilācijas un kosmetoloģijas centrs:

SkinPRO centrs ir lāzerepilācijas un kosmetoloģijas etalons Rīgā. Mēs rūpējamies par jūsu komfortu un veselību. Mūsu mērķis bija izveidot vietu ar augstākās kvalitātes aprīkojumu no Izraēlas, Vācijas un Itālijas ar augsti kvalificētiem Latvijas Kosmētiķu un Kosmetologu asociācijas speciālistiem.

Viss tavam auto, veikals

Austrumu 12, Ogre, Ogres nov., LV-5001
Rezerves daļas un aksesuāri::

Aizdedzes sistēmas, Bremžu sistēmas, Elektroiekārtas, Dzesēšanas sistēmas, Riepas, Akumulatori, Eļļas, Stikla tīrītāja slotiņas, Balstiekārtas, Autoķīmijas, Blīves, Blīvslēgi, Degvielas padeves sistēmas, Dzinēji, Filtri, Izplūdes sistēmas, Gultņi, Gultņu rumbas, Transmisijas, Kondicioniera sistēmas, Virsbūves daļas, Putekļusargi, Apsildes sistēmas, Siksnu pievadi, u.c. Dažādas lietas

Saiva, Tautas mākslas biedrība

Dārza 4/8, Liepāja, LV-3401
"Saiva" meistardarbnīcas: ✓ Klūgu pinumi - Meistare Antra Kalēja ✓ Dzintara rotas - Skaidrīte Vasiļeviča ✓ Keramikas darbnīca - Ilze Eniņa ✓ Aušanas darbnīca - Audējas Zenta Dzērvēna un Anna Saukante ✓ Rokdarbu un aušanas darbnīca - Ira Cīrule ✓ Drēbnieka darbnīca - Drēbniece Sarmīte Dreimane ✓ Tekstilmozaīkas ( Patchwork) darbnīca - Dzintra Bitēna ✓ Tekstilizstrādājumu darbnīca - Sandijas Brikmanes SANDtextile darbnīca ✓ Ādas rokdarbu darbnīca - Sanita Zandere, SZ Handmade ✓ Tautas tērpu darināšanas darbnīca - Agnese Polovenko ✓ Rotkaļu darbnīca - Meistari Andris Grebis, Kaspars Laugalis, Jānis Bunka, Roberts Mežainis ✓ Dabīgā kosmētikas darbnīca ✓ Otrreizēji pārstrādātā tekstila dizaina darbnīca

 

AFI, SIA, Motoreļļas

Ciemupe, Daugavpils 1a, Ogresgala pagasts, Ogres nov., LV-5041
Par uzņēmumu:

SIA "AFI" ir traktoru un lauksaimniecības tehnikas rezerves daļu MTZ, T-40, T-25 u.c. veida tehnikām, cauruļu (eļļas, vakuuma, sūkšanas u.c.), smērvielu, eļļu, ķīļsiksnu, starteru, akumulatoru, gultņu, ģeneratoru, traktoru/piekabju riepu, blīvslēgu, manžetu, blīvjmateriālu, metināšanas aparātu un to piederumu, skrūvju, auto ķīmijas, slaukšanas iekārtu daļas u.c. materiālu vairumtirdzniecības un mazumtirdzniecības veikals, kā arī tagad interneta vietnes www.a26.lv īpašnieks.

JS autoserviss, SIA

Ozolu 14, Liepāja, LV-3411
✓ Veicam auto remontus – piekares un bremžu sistēmas darbus ✓ Izpūtēju uzstādīšana un remontu ✓ Eļļas un filtru maiņa ✓ Lukturu pulēšana ✓ Auto datordiagnostika, kļūdu dzēšana ✓ AUTOSPULDŽU tirdzniecība un nomaiņa ✓ VIRSBŪVES REMONTS - metināšana (sliekšņi, arkas utt.) un krāsošana ✓ Autodetaļu tirdzniecība ✓ u.c. ar auto remontu saistītus darbus

Baltic Bullet Liner, SIA, Poliuretāna virsmu apstrāde

Andrejostas 17, Rīga, LV-1045
Pakalpojumi:: ✓ Aizsargpārklājums transportlīdzekļiem ✓ Aizsargpārklājums vides objektiem ✓ Poliuretāna lietojums militāriem mērķiem ✓ Industriālie aizsargpārklājumi ✓ Putuplasta izstrādājumi Izsmidzināms poliuretāna pārklājums:

"Baltic Bullet Liner" kā uzņēmums pastāv jau no 2013. gada, toties uzņēmuma darbības pirmsākumi meklējami 2007. gadā, kad Latvijā ienāca un tika apgūta poliuretāna tehnoloģija/tās sniegtās priekšrocības. Uzņēmuma īpašnieks gadu gaitā apguva poliuretāna klāšanas tehnoloģiju un šobrīd, saglabājot nemainīgu uzņēmuma profesionāļu sastāvu, ir spējīgs nodrošināt augstākās kvalitātes poliuretāna pārklājumu jebkurām virsmām, priekšmetiem un objektiem. Baltic Bullet Liner gadu gaitā ir izvērsis savu darbību, piedāvājot poliuretāna pārklājumus ne tikai transporta līdzekļiem, bet arī grīdu segumiem, dekoriem, dizaina elementiem un vēl daudz citiem priekšmetiem un risinājumiem. Kā jaunākais darbības virziens, ko piedāvā uzņēmums, ir CNC putuplasta griešana, īstenojot dažādākās klientu vēlmes, papildus piedāvājot pārklāt radītos objektus ar aizsargājošo vai dekoratīvo poliuretāna slāni.

Latvijas Sertifikācijas centrs, SIA

Lāčplēša 87i, Rīga, LV-1011
Pakalpojumi: ✓ Ekspertīze ✓ Testēšana ✓ Apmācības ✓ Sertifikācija ✓ Konsultācijas Sertifikācijas centrs:

Latvijas sertifikācijas centrs (LATSERT) ir vadošā nacionālā produktu atbilstības novērtēšanas institūcija Latvijā. Galvenie stūrakmeņi LATSERT sadarbībai ar klientiem ir: vērtējums, kas balstīts uz objektīviem faktiem, zināšanām un tiesisko regulējumu respektēšanu, godīgums un atklātums, ētisko principu respektēšana un ievērošana, konfidencialitātes nodrošināšana. CE sertifikācija, testēšana, kvalitātes pārbaudes, atbilstības novērtēšana, kvalifikācijas celšana, laboratorija, sertifikāti Latvijā, Rīgā.

BV Pack, SIA

Slokas 52, Rīga LV-1007
Pakalpojumi:: ✓ Maisiņu izgatavošana ✓ Folijspiede ✓ Izciršana ✓ Kongrīva reljefspiede ✓ Kartona aplīmēšana ✓ Metāla gredzenu (kniežu) uzstādīšana ✓ Laminācija ✓ Urbšana ✓ Ofseta druka ✓ Sietspiede ✓ UV Laka ✓ Grafiskais dizains un maketēšana

HS Krāsu formula, SIA, Auto krāsu veikals

Kuldīgas 187a, Ventspils, LV-3601
Par mums: Auto krāsas, ķīmija, kopšanas līdzekļi - to visu varat nopirkt mūsu veikalā Ventspilī. Piedāvājam plašu auto krāsu un auto ķīmijas klāstu, kā arī dažādus instrumentus un auto krāsošanas iekārtas.