Kosmētika, visā Latvijā

Drukāt

Labrains, SIA

Latgales 127A, Rīga LV-1003
Apraksts:

"LABRAINS" ir Latvijā ražota dabiska dermokosmētika, kas ir īpaši radīta cilvēkiem ar jutīgu, kairinātu, sausu, kā arī normālu sejas ādu. Mēs ražojam veselībai drošu, bezalergēnu kosmētiku, kas izstrādāta saskaņā ar jaunākajiem zinātniskajiem pētījumiem. LABRAINS produkti ir paredzēti dažādām vecuma grupām un sejas ādas problēmām.

Jureckis un Ko, SIA

Kapsētas 9/15, Liepāja LV-3401
Apraksts:

Auto rezerves daļu tirdzniecība Liepajā.

Uzņēmums "Jureckis un Ko" nodarbojas ar auto rezerves daļu tirdzniecību Liepājā. Uzņēmumam ir trīs veikali Liepājā, lai katram būtu pa ceļam. Laipni gaidīti!

Jureckis un Ko, SIA, Autoserviss un veikals

Kapsētas 9/15, Liepāja LV-3401
Apraksts:

Auto remonts, serviss Liepājā, diagnostika. Auto rezerves daļu tirdzniecība. Liepājā.

ZL.LV iesaka

H Drop B.V.

Trasmolenlaan 12, GZ Woerden
Par uzņēmumu: H Drop stāsts sākas 19. gadsimta beigās, kad mūsu priekštecis Rochus Sliupas uzsāka savu medicīnisko praksi, cīnoties ar holeras un tuberkulozes uzliesmojumiem. Vēlāk viņš darbojās kā mediķis gan 1., gan 2. Pasaules karā. Laikā starp kariem, izveidoja vienu no pirmajām Sarkanā krusta vienībām Ziemeļeiropā. Viņa mazmazdēls, arī Rochus Sliupas, turpina ģimenes misiju palīdzot tiem, kuru veselībai nepieciešamas īpašas rūpes. Mūsu kaņepe ir ievākta organiskos Eiropas laukos un tiek ekstraktēta GPM-līmeņa ražotnēs. Iegūtā CBD eļļa tiek izplatīta Latvijā un visā pasaulē.

FitoDroga, SIA

Zaļā 10, Dobele, Dobeles nov. LV-3701
"FITODROGA":

Savām formulām pārdomāti ir atlasījusi vistīrākos dabīgos materiālus, iekļaujot produktos inovatīvus, patentētus augu aktīvo vielu kompleksus ar pierādītu efektivitāti, lai rezultātā piedāvātu ādai īpaši saudzējošus, bet vienlaicīgi iedarbīgus sejas un ķermeņa kopšanas produktus. Katrs "FITODROGA" kosmētikas produkts satur no trīs līdz piecām ļoti iedarbīgām sastāvdaļām, kas spēj strādāt ar vairākām problēmām vienlaikus. "FITODROGA" produkti balstīti uz dabīgas izcelsmes izejvielām (+96%) un nesatur minerāleļļu, silikonus, lanolīnu, alkoholu, formaldehīdu, parabēnus. Visi produkti ir dermatoloģiski testēti starptautiskā akreditētā laboratorijā. Lai produkti būtu īpaši patīkami lietošanā, tiem pievienota gaistoša, ļoti viegla smarža bez alergēniem. Kosmētikas produktu līnija ir balstīta uz aktuālo tendenci “clean beauty”, primāri nodrošinot ādas pamatvajadzības. Produkti veidoti kā ikdienas balsta programma ādas vitalitātes un labsajūtas saglabāšanai. Produkti ir viens otru papildinoši, sniedzot noturīgu ilgtermiņa rezultātu.

Veromi, SIA, Veterinārā klīnika Amicus

K.Valdemāra 16, Rēzekne LV-4601
Pakalpojumi: ✓ terapija ✓ ķirurģija ✓ stomatoloģija ✓ vakcinācija ✓ mikročipēšana ✓ asiņu, urīna, fekāliju un apmatojuma analīzes ✓ vēdera dobuma ultrasonogrāfija un grūsnības noteikšana ✓ dzīvnieku ārstniecisko un profesionālo barību ✓ barības piedevas, kopšanas līdzekļus un vitamīnus ✓ profesionālas konsultācijas dzīvnieku īpašniekiem

Dr. Tereško tējas, Doktus, ZS

K.Valdemāra 13, Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
Produkti:: ✓ Augu tēja Covid-19 profilaksei un simptomu mazināšanai ✓ Veselības tēja SVARA SAMAZINĀŠANAI ✓ Veselības tēja AKNĀM ✓ Veselības tēja MIERAM UN MIEGAM ✓ Veselības tēja ASINSVADIEM ✓ Veselības tēja IMUNITĀTES STIPRINĀŠANAI ✓ Veselības tēja ORGANISMA ATTĪRĪŠANAI ✓ SIRDS veselības tēja u.c. ✓ BETULLIFE: betulīns veselībai un ilgmūžībai

D.R., Skaistumkopšanas salons

A.Lerha-Puškaiša 6, Talsi, Talsu nov., LV-3201
Pakalpojumi:: ✓ Sejas procedūras ✓ Sejas masāža ✓ Sejas tīrīšana ✓ Mikrodermabrāzija ✓ Ultraskaņas procedūras ✓ Vaksācija ✓ Make-up ✓ Ķermeņa kopšanas procedūras Par mums::

Skaistumkopšanas pakalpojumi Talsos. Mēs piedāvājam dažādas sejas procedūras, sejas masāžu, sejas tīrīšanu un citas skaistumkopšanas procedūras par pieņemamām cenām.

Jaunpils Veterinārā klīnika un veikals

Jaunpils, "Veikals-kiosks" , Jaunpils pagasts, Tukuma nov., LV-3145
Veikals-kiosks Jaunpilī - pakalpojumi:: ✓ dzīvnieku terapija ✓ ķirurģija ✓ sterilizācija ✓ kastrācija ✓ vakcinācija ✓ čipošana ✓ profilakse ✓ konsultācija ✓ dzīvnieku barība, aksesuāri, kopšanas līdzekļi ✓ laboratoriskie izmeklējumi

Autogars, SIA,

Saulrītu 9, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Pakalpojumi: ✓ Noregulēt auto savirzi; ✓ Auto antikorozija; ✓ Riepu maiņa un balansēšana; ✓ Auto diagnostika Pārbūve:

Veicam standarta 4x4 auto pārbūvi palielinātai caurbraucamībai. Liekot lietā ilggadējo pieredzi bezceļu braukšanā, spēsim jums palīdzēt uzlabot un pilnveidot jūsu 4x4 automobili, jūsu priekam un nepieciešamībai.

Viktorijas aptieka, SIA

1.maija laukums 3, Varakļāni, Varakļānu nov. LV-4838
Aptieka Varakļānos:

Nederīgo zāļu utilizācija, pasūtījumu pieņemšana pa telefonu.

Rūjienas aptieka, SIA

Rīgas 3, Rūjiena, Valmieras nov. LV-4240
Papildpakalpojumi:: ✓ Asinsspiediena mērījumi; ✓ Zāļu gatavošana; ✓ Nederīgo zāļu utilizācija; ✓ Piegāde uz mājām; ✓ Pasūtījumu pieņemšana pa telefonu.

Pils Baltā 2 aptieka Sadarbībā ar Apotheka

Kaņiera 13, Rīga LV-1063
Apraksts: Plašs medikamentu, uztura bagātinātāju un aptiekas kosmētikas klāsts. Zāļu izgatavošana. Dāvanu un klientu kartes, akcijas un speciālie piedāvājumi dažādām pircēju grupām. Speciālie pasūtījumi, pasūtījumi individuālajām receptēm, nereģistrēto medikamentu pasūtīšana. Zāļu pieteikšana. Apotheka franšīze.

 

Pils Oranžā aptieka Sadarbībā ar Apotheka

K.Valdemāra 17a, Rīga LV-1010
Apraksts:

Plašs medikamentu, uztura bagātinātāju un aptiekas kosmētikas klāsts. Zāļu izgatavošana. Dāvanu un klientu kartes, akcijas un speciālie piedāvājumi dažādām pircēju grupām. Speciālie pasūtījumi, pasūtījumi individuālajām receptēm, nereģistrēto medikamentu pasūtīšana. Zāļu pieteikšana. Apkalpošana latviešu, krievu un angļu valodā. Apotheka franšīze.

Pils Baltā aptieka Sadarbībā ar Benu Aptieka

Sudrabu Edžus 10, Jelgava LV-3001
Apraksts: Plašs medikamentu, uztura bagātinātāju un citu aptiekas preču klāsts. Ortopēdiskās preces. Zāļu izgatavošana. Dāvanu un klientu kartes, akcijas un speciālie piedāvājumi dažādām pircēju grupām. Speciālie pasūtījumi, pasūtījumi individuālajām receptēm, nereģistrēto medikamentu pasūtīšana. Zāļu pieteikšana. Vakcīnas.

Pils Dzeltenā aptieka Sadarbībā ar Benu Aptieka

Rūpniecības 77a, Jelgava LV-3008
Apraksts: Plašs medikamentu, uztura bagātinātāju un citu aptiekas preču klāsts. Zāļu izgatavošana. Dāvanu un klientu kartes, akcijas un speciālie piedāvājumi dažādām pircēju grupām. Speciālie pasūtījumi, pasūtījumi individuālajām receptēm, nereģistrēto medikamentu pasūtīšana. Zāļu pieteikšana. Vakcīnas.
ZL.LV iesaka

Piespēle, SIA, veikals

Cēsu 19, Limbaži, Limbažu nov. LV-4001
Par uzņēmumu:

SIA "Piespēle" piedāvā dažādu automašīnu rezerves daļas. 

CAPS! Chocolate, SIA

Gustava Zemgala gatve 74, Rīga LV-1039
Apraksts:

Ekskluzīvi, eleganti, garšīgi... Tas ir CAPS! Luksusa šokolādes dāvanas. Izgatavojam augstas klases saldumus Latvijā. Izvēloties mūsu šokolādi, jūs radīsit paliekošu iespaidu. Piedāvājam šokolādes tāfelīšu dekorēšanas un apaļo trifeļu dekorēšanas meistarklases. Plašā izvēlē korporatīvās dāvanas.

Inuleks, SIA

Lielā 12-1, Jelgava LV-3001
Medikamentu tirdzniecība, aptiekas